Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue 1

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

 

1. What drew you to the music industry?
Answer: My love music drew me in. After being a part of two reality music competitions and receiving immense love, I knew I had to give it a try. It was tough but I pushed on and thankfully, we are thriving.
2. Who are you inspired by?
Answer: I am inspired by life in all its colours, I am basically a storyteller and I do that through music. I am also inspired by other artistes that are storytellers, like Tracy Chapman, Duncan Mighty, The Passenger, Flavour to name a few,
3. Please explain your creative process.
Answer: I think, I imagine, then I write. Having instruments like the guitar or piano or instrumentation helps the process.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

4. What’s an average day like for you?
Answer: Working out, making music, interacting with beautiful people, and basking in the ups and downs life throws at me.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

5. Is there a hidden meaning in any of your music?
Answer: Fans and listeners bring hidden messages in my music that I am probably not aware of. Honestly, I try to make music simple and obvious, but different listeners relate to it in different ways. For instance, someone on Twitter pointed out that my song “Solider”, off my album “Boo of the Booless”, talks about a mother’s undying love and also the love of a solider for a nation.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

 

6. Do you collaborate with others? What is that process?
Answer: I love collaborations. On my album, I have collaborations with Ric Hassani, Zoro, and M.I Abaga on my debut album and I am already working with other artistes. There is no set in stone process, sometimes I hear the existing music and add my flavour to it.
7. Please discuss how you interact with and respond to fans.
Answer: I get a lot of letters, messages, tweets, and more from fans, and I try my best to respond to as many as possible.
8. What is your favorite part about this line of work?
Answer:  My favourite part is creating, bring music to life that never existed. It is surreal.
9. Your least favorite? Why?
Answer: I would not say planning is my least favourite, but it has to be the most hectic and worrisome part. Planning, executing and making sure it all goes well.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

10. Have you ever dealt with performance anxiety?
Answer: Yes, I have dealt with performance anxiety but I always find a way to deliver and make it work. It is easy when you think of it as fun.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

11. Tell me about your favorite performance venues.
Answer: My favourite venue, right now, is BLD by Play because there is an emotional attachment to it, I had the album launch concert for “Boo of the Booless” there on the 16th of February 2020. It was amazing, we have over 500 persons in attendance, performed songs from the album live with The Cavemen and it skyrocketed the reception for the album and more.
12. What advice would you have for someone wanting to follow in your footsteps?
Answer: I would tell them to do all I have done and more. It is in all in God’s hands nonetheless work, like it is not.

Boo Of The Booless – Covers Taylor Live Magazine’s Latest Issue

Credit

Cover Star @officialchike

 Editor In Chief  Seyi Taylor @seyiitaylor

photographer @mo_fold_photography

Stylist/ Designer :  @iamcutesaint , @daltimore for TL Styling

Creative Director/ Artistic Direction : @seyiitaylor and @teni_michaels

Make up : @molaglamz

Graphics : @trytune  writer : @teni­­_michaels

Powered by: @taylorliveng & @phinewardmedia

Recent comments